Kelly Osbourne repeta greselile lui Ozzy

de Morrison

Kelly Osbourne repeta greselile lui Ozzy
Ozzy Osbourne a declarat in urma cu cateva zile ca este dezamagit de faptul ca fiica sa ii calca pe urme, dar, din pacate, repeta doar greselile nu si realizarile sale.

Ozzy s-a referit in primul rand la faptul ca fiica sa este in prezent internata in clinica de reabilitare in care a petrecut si solistul ceva timp in trecutul sau tumultos.

Sotia lui Ozzy a declarat la randul sau urmatoarele:

Fiica noastra este la dezintoxicare. Era constienta de faptul ca avea nevoie de ajutor. Acum il primeste.

Cantareata britanica Kelly Osbourne a fost arestata dupa ce a palmuit o ziarista care ii insultase logodnicul.

Fiica legendarului rocker Ozzy Osbourne este acuzata ca ar fi lovit-o pe jurnalista Zoe Griffin de la Sunday Mirror, intr-un club de noapte din Londra, pe motiv ca aceasta a scris un articol in care il ironiza pe logodnicul ei, Luke Worrall.

Griffin ar fi glumit pe seama lui Worral, de profesie model, intrucat acesta nu stie care-s cauzele unui cutremur, relateaza Gossip Girls.

Kelly Osbourne a fost arestata si interogata dupa ce s-a prezentat voluntar, impreuna cu avocatii sai, la sediul central al politiei din Londra. Ea a fost eliberata pe cautiune pana in martie.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook