Ozzy considerat prea nonconformist pentru telespectatori

de Morrison

Ozzy considerat prea nonconformist pentru     telespectatori
Postul de televiziune WPGX a luat decizia de a nu difuza reality-show-ul Osbournes: Reloaded, dupa ce a urmarit cateva episoade din acesta.

Concluzia a fost ca Ozzy si familia sa sunt mult prea nonconformisti, si nu pot fi difuzati la o ora la care se presupune ca toata familia se afla in fata televizorului.

Ozzy a declarat ca este multumit de aceasta decizie, deoarece, intr-adevar, stilul sau de viata nu se potriveste oricarui telespectator.

La 60 de ani, Ozzy Osbourne s-a gandit ca este timpul sa invete sa conduca.

Ozzy spune ca ar face aproape orice pentru a evada din locuinta sa, devenita recent gradina zoologica, dupa ce sotia sa, Sharon, si-a achizionat 18 caini pe care ii tine in dormitor.

Mai in gluma, mai in serios, Ozzy declara:

Incuiati-va copiii in case, bagati ratele si cainii in cotet, inchideti porcii in curti - Ozzy vine cu masina si este pericol public!

Singura problema a lui Ozzy este ca nu gaseste un instructor care sa il suporte mai mult de trei lectii - cu totii renunta, deoarece au impresia ca solistul este sarit de pe fix.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook