Ozzy fara nevasta la premiera

de Morrison

Ozzy fara nevasta la premiera
Sotia solistului Ozzy Osbourne, Sharon, a anuntat ca nu va putea fi prezenta la festivitatea in care sotul sau va primi o stea onorifica in Birmingham, Marea Britanie, astazi, 6 iulie.

Ea a tinut insa sa precizeze ca vor fi prezenti la ceremonie doi dintre copiii celor doi, Jack si Jessica, precum si nepotii lui Ozzy.

"Ozzy va fi cu siguranta emotionat", a spus Sharon intr-un interviu pentru Birmingham Mail. "A parcurs un drum atat de lung de la un copil fara niciun ban in buzunar pana la a avea o stea pe Hollywood Walk of Fame. De fiecare data cand sustine un concert in Birmingham, este foarte nervos, intr-un sens pozitiv, mai emotionat decat atunci cand are un concert in New York. Ma bucur mult pentru el", a mai spus Sharon.

Ozzy Osbourne a declarat ca festivalul Ozzfest 2007 ar putea fi ultimul din cariera sa deoarece se teme ca apoi nu va mai avea suficienta energie pentru a duce la capat o manifestare de asemenea amploare.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook