Ozzy nu e Ozzy

de Morrison

Ozzy nu e Ozzy
Actorul Christopher Walken a fost de accord sa joace rolul lui Ozzy Osbourne in "The Dirt", un film bazat pe autobiografia controversata din 2001 a trupei Motley Crue. Vocalul celor de la Motley Crue, Vince Neil a spus celor de la ABC News Radio intr-un interviu exclusiv ca actorul in varsta de 63 de ani, castigator al premiului Oscar, va avea o aparitie in medalion a lui Osbourne in film, care deocamdata este in pre-productie si se asteapta a fi lansat in 2008 de Paramount si MTV. A fost interpretat ca o versiune bazata pe fapte reale a filmului "This Is Spinal Tap".
Cartea "The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band" a pus noi limite intre confesiunile in intregime ale artistilor. Volumul de 448 de pagini catalogheaza abuzul de alcool si de droguri, conflictele murdare si petrecerile de sex ale lui Neil si ale celorlalti membri ai trupei, Tommy Lee Mick Mars si Nikki Sixx.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook