Ozzy Osbourne nu avea voie in scoala lui Kelly din cauza flatularii

de Chaos Lore

Ozzy Osbourne nu avea voie in scoala lui Kelly din cauza flatularii


Kelly, fiica lui Ozzy Osbourne, a dezvaluit recent faptul ca tatal sau a primit interdictie in scoala ei din Anglia, dupa ce la o intalnire cu profesorii a flatulat si a adormit.

Starul facut acest gest nepoliticos in mijlocul unei sedinte cu profesorul lui Kelly, la care participa si Sharon Osbourne. Dupa care a adormit.

Acest lucru i-a adus interdictie in scoala fiicei lui.

"Eram eu, mama, tata si profesorul la masa. Nu facea decat sa isi ridice fundul intr-o parte si sa dea gaze, iar apoi a adormit", povesteste Kelly.

Se pare ca Ozzy are o gramada de intamplari haioase in istoria sa. Cel mai recent a dezvaluit cum la un moment dat a adormit la solar si s-a ars.

Cumpara Bilete - Click Aici

Ozzy Osbourne va concerta 2 ore pe data de 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Vacarescu 164, Floreasca), incepand cu ora 18.30. CityFM a ales trupele Coma si Luna Amara pentru a canta in deschidere, cate 25 de minute fiecare. Toate biletele vor fi scanate la intrarea in arena, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect.

Biletele se gasesc in magazinele Vodafone, Orange, Germanos, in librariile Humanitas, precum si online pe www.eventim.ro. Pretul biletelor variaza intre 150 si 500 de lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook