Ozzy Osbourne operat

de Morrison

Ozzy Osbourne operat
Potrivit celor de la 9NEWS, Ozzy Osbourne a suferit zilele trecute o interventie chirurgicala la spitalul Rose Medical Center.

Solistul, care se plangea in ultimul timp de dese si acute dureri la picior, a fost operat dupa concertul sustinut pe 28 iulie in cadrul Ozzfest, fiind externat a doua zi dupa operatie. Sotia sa, Sharon, nu a fost alaturi de el, fiind ocupata cu funeraliile tatalui sau, fostul manager Black Sabbath, Don Adler.

Don Arden (pe numele sau adevarat Harry Levy), fostul manager britanic al trupelor Black Sabbath, The Small Faces, Electric Light Orchestra, a murit pe 21 iulie la varsta de 81 de ani. Managerul era tatal sotiei lui Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne.

Don Arden a fost cunoscut in special pentru metodele sale nonconformiste de sustinere a carierelor formatiilor al caror manager era, metode atat de neconventionale incat i-au adus porecle precum "The English Godfather", "Mr Big" sau "The Al Capone of Pop".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook