Ozzy Osbourne si Zakk Wylde au lansat o noua piesa "Nothing Feels Right"

de Cristi Nedelcu

Ozzy Osbourne si Zakk Wylde au lansat o noua piesa


Ozzy Osbourne impreuna cu Zakk Wylde au scos piesa "Nothing Feels Right", o balada melancolica cu un sound aparte, dramatic dar catchy, marca Black Label Society. Acesta este cel mai nou single de pe noul album al lui Ozzy Osbourne, "Patient Number 9".

Noul track este prima colaborare dintre Ozzy si Wylde care apare pe un album al lui Ozzy din 2007 incoace. Zakk Wylde a fost des in tuneu cu Ozzy si a cantat la chitara pe cateva dintre albumele sale solo precum "No Rest for the Wicked" din 1988 sau "No More Tears" din 1991 dar si pe "Ozzmosis" din 1995 si pe "Down to Earth" din 2001.

Ne pregatim pentru debutul noului album semnat Ozzy pe 9 septembrie 2022, album produs de catre Andrew Watt, producatorul lui Post Malone. Watt a fost chiar omul care a venit cu ideea geniala de a ii pune pe cei doi artisti impreuna. Au rezultat cateva single-uri hit care l-au readus pe Ozzy in lumina reflectoarelor.

Pe LP vom mai auzi nume mari ca Mike McCready de la Pearl Jam, Eric Clapton, Robert Trujillo de la Metallica si Duff McKagan de la Guns N' Roses dar si Chad SMith, tobosarul Red Hot Chili Peppers, pe care il putem auzi la tobe.

Ozzy Osbourne are 73 de ani si tocmai isi revine dupa o serie de operatii grele, fiind gata de un mega concert la pauza meciului inaugural NFL al sezonului care tocmai incepe pe 8 septembrie. Mai mult decat atat, acesta se va intoarce in U.K. si va lansa impreuna cu Sharon Osbourne un nou serial TV, Home To Roost.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: