Sotia lui Ozzy dezvaluie cateva secrete

de Morrison

Sotia lui Ozzy dezvaluie cateva secrete
Sharon Osbourne, sotia lui Ozzy, a dezvaluit intr-un interviu pentru Starpulse ca este dependenta de operatiile estetice.

Sotia lui Ozzy a recunoscut ca a capatat aceasta dependenta dupa ce a scapat de problemele de alimentatie, mai precis dupa ce s-a vindecat de bulimie.

Mi-am operat: pometii, sanii, fundul, burta, coapsele, bratele, un picior, mi-am facut liposuctie. Am operat totul, cu exceptia ochilor si buzelor. Nu m-as atinge de ele, recunoaste sotia lui Ozzy Osbourne.

Potrivit TMZ.com, politia din Los Angeles a demarat o ancheta pornind de la acuzatiile lui Megan Hauserman, o participanta la reality-show-ul Rock of Love: Charm School, care a depus o plangere impotriva lui Sharon Osbourne, acuzand-o de agresiune fizica.

Participanta la reality-show sustine ca sotia lui Ozzy s-a enervat si a tras-o de par, dupa care a lovit-o.

Se pare ca scandalul a fost pornit de catre Megan, care a acuzat-o pe Sharon ca a devenit celebra doar pentru ca este managerul unui retardat care nu isi poate purta singur de grija.

Sharon s-a infuriat foarte rau la auzul acestor remarci, declara Megan, si a lovit-o.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook