Bilete speciale la Romanian Rock Meeting. Oferta prelungita!

de Buvnitz

Bilete speciale la Romanian Rock Meeting. Oferta prelungita!


In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation.

Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator - Nelu Brindusan).

Pana la data de 31 iulie 2011 fanii muzicii ROCK si-au achizitionat bilete la un pret incredibil de avantajos: 48 lei. Pentru ca in ultimele zile cererea de bilete a fost foarte mare, organizatorii evenimentului vin in intampinarea celor care isi doresc sa participe la acest eveniment si prelungesc oferta cu inca 3 zile (pana pe 3 august inclusiv). Deci, pana pe data de 3 august, cei interesati mai pot achizitiona bilete speciale la pretul de 48 lei. Dupa aceasta data pretul biletelor va fi de 78 lei.

ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.

Primele formatii participante la acest eveniment sunt Pain of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda) si White Walls (Romania), urmand ca alte trupe sa fie anuntate in zilele urmatoare.

Reamintim ca in cadrul ROMANIAN ROCK MEETING Pain Of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat "Road Salt Two" ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album, "Road Salt One", lansat pe 17 mai 2010.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook