Biletele pentru concertul Pain Of Salvation se pun in vanzare

de Buvnitz

Biletele pentru concertul Pain Of Salvation se pun in vanzare


In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation.

Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum (Producator - Nelu Brindusan).

In cadrul acestu eveniment, Pain of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat “Road Salt Two” ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album “Road Salt One”, lansat in 17 mai 2010.

ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.

Nu vor lipsi formatiile autohtone, cele care au un cuvant de spus in peisajul rock romanesc!

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 31 iulie 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
78 lei in perioada 1 august - 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook