Castiga bilete la concertul Pain Of Salvation

de Buvnitz

Castiga bilete la concertul Pain Of Salvation


REMINDER: In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation.

Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator - Nelu Brindusan).

Promusic Events, Maximum Rock si METALHEAD ofera 10 invitatii pentru cei care isi achizitioneaza sau si-au achizitionat bilete la acest concert.

Cumpara bilet la ROMANIAN ROCK MEETING, trimite codul de bare de pe bilet, data de achizitie, impreuna cu numele tau la adresa de email contact@metalhead.ro (Subiect: Concurs RRM) si dupa verificarea codurilor de bare poti fi una dintre cele 10 persoane care castiga o invitatie (pentru 1 persoana) la Romanian Rock Meeting.

Concursul este valabil pana la data de 20 septembrie 2011.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 23 septembrie, iar invitatiile vor fi ridicate in ziua evenimentului de la intrarea special amenajata, pe baza biletului castigator si a unui act de identitate.

Important: Deoarece acest concurs se desfasoara in paralel pe mai multe siteuri si pentru a da posibilitatea de a participa la eveniment mai multor persoane, cel care castiga invitatia pe un site nu va putea castiga o alta invitatie pe un alt site, INSA, participarea la concurs pe mai multe site-uri creste sansele de castig!

ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.

Formatiile participante la aceasta prima editie sunt: PAIN OF SALVATION (Suedia), VON HERTZEN BROTHERS (Finlanda), WHITE WALLS (Romania) si GOODBYE TO GRAVITY (Romania).

http://194.88.148.151/default/758b9de9c13013c46/450/0/1/85/default.jpgDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook