Castigatorii invitatiilor la Romanian Rock Meeting 2011

de Chaos Lore

Castigatorii invitatiilor la Romanian Rock Meeting 2011


Promusic Events, Maximum Rock si METALHEAD au oferit invitatii pentru cei care isi achizitioneaza sau si-au achizitionat bilete la Romanian Rock Meeting 2011.

Dupa validarea codurilor de bare trimise de participanti, cei care au castigat o invitatie (pentru 1 persoana) la Romanian Rock Meeting 2011 sunt:

Radu Dragos, Bucuresti
Arici Alexandra, BucurestiFelicitari, acum puteti sa mai chemati un prieten la eveniment in baza invitatiei pe care ati castigat-o in plus. Iinvitatiile vor fi ridicate in ziua evenimentului de la intrarea special amenajata, pe baza biletului castigator si a unui act de identitate.

In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation.

Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator - Nelu Brindusan).

ROMANIAN ROCK MEETING
se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.

Formatiile participante la aceasta prima editie sunt: PAIN OF SALVATION (Suedia), VON HERTZEN BROTHERS (Finlanda), WHITE WALLS (Romania) si GOODBYE TO GRAVITY (Romania).


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook