Chitaristul Down crede ca Phil Anselmo nu este responsabil pentru moartea lui Dimebag

de Buvnitz

Chitaristul Down crede ca Phil Anselmo nu este responsabil pentru moartea lui Dimebag

Delaware County Daily Times a realizat recent un interviu cu Kirk Windstein, chiaristul formatiei Down. Cateva fragmente pot fi citite mai jos:

In opinia mea, oamenii care au dat vina pe Phil pentru moartea lui Dimebag, sunt idioti. Chiar trebuie sa se gandeasca bine la ce s-a intamplat atunci, Anselmo chiar nu e responsabil pentru incident. Multi cred ca daca Phil n-ar fi parasit temporar Pantera, sau daca nu s-ar fi format Damageplan, lucrurile stateau altfel.

'Cred ca d-abia acum oamenii isi dau seama ca Phil l-a iubit mult pe Dimebag si credeti-ma, este o perioada foarte neagra din viata lui. De cand il cunosc a fost afectat.'

In alta ordine de idei, Rex Brown, fostul basist Pantera, actualmente membru al formatiei Down, a fost operat saptamana aceasta in urma unor complicatii aparute la pancreasul acestuia.


Brown sufera de o boala ce ii inflameaza pancreasul, astfel ca ramas netratat, exista si sansa ca pacientul sa moara. In urma acestei proceduri, muzicianul va trebui sa ramana 'pe bara' circa 5 saptamani.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: