Fostul baterist Pantera despre Hellyeah

de Morrison

Fostul baterist Pantera despre Hellyeah
Vinnie Paul Abbott, fostul baterist Pantera, a declarat ca este nerabdator sa mai cante in viitor impreuna cu formatia Hellyeah.

Din componenta acesteia fac parte solistul Chad Gray si chitaristul Greg Tribbett, ambii de la Mudvayne, chitaristul Tom Maxwell de la Nothingface si basistul Bob Zilla de la Damageplan.

Mi-a facut placere sa compun pentru Hellyeah, spune Abbott. Asta am vrut sa facem inca de cand am infiintat trupa: sa ne distram si sa facem muzica care ne place, completeaza el.

Hellyeah au lansat recent cel de-al doilea single de pe primul lor album de studio, intitulat "Hellyeah". Intr-un interviu pentru The Metal Forge, bateristul Vinnie Paul Abbott (Hellyeah, ex- Pantera, Damageplan) a declarat ca trupa Hellyeah filmeaza concertele curente pentru a le include pe un viitor DVD ce va aparea in curand si care va fi primul material live al formatiei.

DVD-ul va fi gata pentru a fi lansat in preajma Craciunului, a spus bateristul. Acesta nu va cuprinde doar concerte, ci si multe filmari cu membrii trupei din spatele scenei si din intalnirile cu fanii.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: