In 2023 se anunta un turneu de reuniune Pantera!

de Cristi Nedelcu

In 2023 se anunta un turneu de reuniune Pantera!


Potrivit Billboard, Pantera urmeaza sa plece intr-un turneu de „reunire” in 2023. Aceasta va fi prima data cand legendele metalului se reunesc sub numele Pantera, din 2001 pana in prezent.

Nu se stie inca cine l-ar inlocui pe regretatul chitarist Dimebag Darrell sau pe fratele sau, bateristul Vinnie Paul, totusi, Dennis Arfa si Peter Pappalardo de la Artist Group International vor servi ca agenti ai grupului si sunt incantati de ce se va intampla la anul. „We are thrilled to be working with such an iconic band and bringing their music back to the fans” a declara Pappalardo.

Deocamdata nu au fost confirmate date si nu exista postari pe niciunul dintre conturile de socializare ale trupei Pantera sau ale membrilor supravietuitori Philip Anselmo si Rex Brown.

Ultimul concert Pantera a avut loc pe 26 august 2001 la Japan's Beast Feast. Dupa dizolvarea trupei, Darrell si Paul au format Damageplan, care a lansat un album in 2004, New Found Power, inainte ca Darrell sa fie ucis in mod tragic pe scena in timpul unui spectacol mai tarziu in acel an. Vinnie Paul s-a alaturat in cele din urma la Hellyeah in 2006 si a ramas bateristul lor pana cand a murit in iunie 2018.

In curand speram sa aflam cine va canta alaturi de Brown si Anselmo, precum si cand si unde vor avea loc showurile din turneu. Stay put!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: