Membrii Pantera in disputa legala

de Morrison

Membrii Pantera in disputa legala
Membrii trupei Pantera se afla in prezent in dusputa legala cu fostul lor webmaster, asupra domeniului fostului site al trupei. In prezent, site-ul Pantera este www.officialpantera.com, iar domeniul aflat in disputa este Pantera.com.

Webmasterul fostului site, Leif Alfenas, i-a dat in judecata pe Vincent Paul Abbott, Philip Hansen Anselmo, Rex Robert Brown, pretinzand ca site-ul este inregistrat pe numele sau inca din 1998.

Pantera Partnership, asociatia formata din cei trei membrii ramasi ai formatiei Pantera, l-a dat la randul sau in judecata pe Alfenas chiar a doua zi dupa ce a primit citatia pentru proces.

Liderul trupei Lamb Of God, Randy Blythe, a acordat recent un interviu in care a discutat despre comparatiile care se fac intre Lamb Of God si Pantera, sau intre el si Phil Anselmo. Blythe recunoaste ca Anselmo este un mare cantaret, nu il vede insa ca influenta mare pentru stilul sau propriu. Iar despre Pantera artistul declara ca tot membrii trupei Lamb Of God sunt fani Pantera, dar asta nu inseamna ca s-au hotarat la un moment dat sa fie epigonii acestora.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: