Paradise Lost: Noul album va surprinde multi fani

de Alin Pildner

Paradise Lost: Noul album va surprinde multi faniAdrian Erlandsson, bateristul Paradise Lost, a declarat recent ca viitorul disc al trupei va surprinde multi fani, avand compozitii mult mai "grele" decat cele de pe albumul anterior - "Tragic Idol".

Adrian a dezvaluit ca exista deja noua piese care se vor materializa pe viitorul disc, in momentul de fata fiind inregistrate in varianta demo. Cu toate ca vor avea parte de o multime de modificari in momentul in care vor ajunge a fi lucrate in studioul de inregistrari, Erlandsson crede ca noul album va suna mai "greu" decat cel lansat in 2012.


Paradise Lost vor veni la sfarsitul lunii in Romania, fiind co-headlinerii METALHEAD MEETING 2014 bis, alaturi de Fintroll. Pe langa cele doua trupe, pe 27 septembrie, vor mai urca pe scena GOD, Tiarra, Hatesphere, Profane Omen si Bloodway, in cadrul unui eveniment-maraton de exceptie.

Mai multe detalii si bilete puteti gasi pe AICI , pana pe 21 septembrie putand beneficia de preturi promotionale.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook