La Rocklaureat s-au inscris 4 trupe de liceeni: votati-i!

de Chaos Lore

La Rocklaureat s-au inscris 4 trupe de liceeni: votati-i!


Patru trupe de liceeni s-au inscris la Rocklaureat, evenimentul in care ai sansa sa canti alaturi de TROOPER pe 11 mai in club Fabrica. Evenimentul va fi prima editie a Rocklaureatului, ce se vrea a fi o competitie muzicala.


Trupele participante sunt:

Sounds In The Attic (SITA) http://www.metalhead.ro/sounds-in-the-attic-sita/
Anarchy http://www.metalhead.ro/trupa-anarchy/
Wilder http://www.metalhead.ro/wilder/
Paradox http://www.metalhead.ro/paradox-romania/


Incepand de azi si pana pe 29 aprilie se mai poate vota pe profilul fiecareia dintre ele (cele de mai sus)! Castigatorii vor fi anuntati in data de 30 aprilie.

Primele trei trupe care strang cele mai multe like-uri se califica in finala si vor canta in deschiderea concertului Trooper. Formatiile clasate pe primele trei pozitii la Rocklaureat, vor urca pe scena in seara de 11 mai, alaturi de Trooper. Dintre aceastea una singura va fi aleasa castigatoarea Rocklaureatului, de catre publicul prezent pe 11 mai in club Fabrica. Trupa castigatoare va canta in deschiderea tuturor show-urilor din urmatorul turneu Trooper !

Optiunile vor fi exprimate prin vot secret: la intrare fiecare spectator va primi un bilet prin intermediul caruia isi va putea exprima optiunea, o singura data. Pe parcursul recitalului Trooper se va face numaratoare voturilor, iar la final va fi anuntata trupa castigatoare a primei editii de Rocklaureat.

Sistemul de jurizare

Juriul METALHEAD va acorda note in sistemul urmator - > locul 1 – 12 puncte, locul 2 – 10 puncte, locul 3 – 8 puncte, locul 4 – 6 puncte, locul 5 – 5 puncte, locul 4 – 4 puncte etc…

PUBLICUL are si el un cuvant de spus: trupele care strang cele mai multe LIKE-uri pe paginalor de pe METALHEAD in perioada 15 aprilie – 29 aprilie pe profilul lor de pe METALHEAD, intra intr-un top si li se acorda puncte in sistemul mentionat mai sus.

“Rocklaureatul, sau altfel spus bacalaureatul rock, este o chemare adresata tutoror liceenilor din Romania. Daca bacalureatul este un fel de examen de maturitate, rocklaureatul este cel de maturitate rock: un examen la care obtii nota maxima daca stii sa canti si sa te distrezi in vechiul spirit rock’n’roll. Daca iei rocklaureatul ajungi pe scena, in deschiderea concertului nostru din Fabrica si ai sansa sa ne insotesti in urmatorul turneu.”

Spor la votat!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook