Trupa Paradox (RO) deschide seara de rock la Padina Fest

de trupa paradox

Trupa Paradox (RO)  deschide seara de rock la Padina Fest


Trupa de rock Paradox (Ro) a fost desemnata sa deschida seara de rock de la Festivalul Padina din 6 august, pentru Stillborn, Travka si Vita de Vie.

Pentru trupa Paradox, acest lucru este deosebit de important, reprezentand iesirea din underground, fiind primul concert open air, in fata unui public numeros.

Paradox este o trupa tanara atat ca varsta deoarece este formata din liceeni de 16-17 ani , cat si ca experienta muzicala, fiind infiintata in anul 2010. Muzica lor este apreciata in randul liceenilor si a tinerilor, toate melodiile fiind compozitii proprii iar concertele lor, pline de energie. Piesele lor pot fi ascultate pe site-ul trupei, www.trupa-paradox.ro.

Festivalul de la Padina va reuni la un loc pasionati de actiune montana, pasionati de fotografie, concurs foto, muzica live, foc de tabara si multe alte activitati pe care va lasam sa le descoperiti (www.padinafest.ro).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook