Concert Parkway Drive in Romania. Rezervari si detalii despre bilete

de Buvnitz

Concert Parkway Drive in Romania. Rezervari si detalii despre bilete


METALHEAD Booking prezinta in premiera pentru Romania, Parkway Drive in concert la Bucuresti. Evenimentul va avea loc in data de 6 iulie, in Club Fabrica din Bucuresti.

Peste 100.000 de albume vandute pe plan mondial, premiul ARIA pentru Best Hard Rock/Heavy Metal Album, turnee internationale cu Hatebreed, In Flames, Chimaira, Shadows Fall, As I Lay Dying, Bleeding Through, Alexisonfire, participarea la Download Festival si Sonisphere, acestea sunt doar cateva din reusitele de pana acum ale grupului Parkway Drive.

Parkway Drive provin din Australia iar actualmente este considerata drept una din cele mai importante formatii de metalcore din lume. Grupul are la active trei albume, un DVD, 3 EP-uri si doua material split.

Vor fi puse in vanzare 500 de bilete pentru acest eveniment. Primele 250 de bilete vor avea pretul de 25 Ron in timp ce a doua transa de bilete va avea pretul de 35 Ron. In masura in care vor ramane bilete in ziua evenimentului, acestea vor avea pretul fix de 35 ron. Biletele vor fi distriubite in ordinea rezervarilor.

Atentie! Numarul biletelor nu va fi suplimentat.

Atat cei din Bucuresti cat si din afara orasului pot face rezervari pe adresa rezervarifabrica@yahoo.com. Rugam subiectul mailului sa fie 'Rezervari Parkway Drive'. Biletele vor putea fi ridicate pe baza rezervarilor in ziua concertului, inca de la primele ore ale diminetii. Va rugam specificati numele precum si orasul.

Reamintim ca Fabrica este poate singurul loc de concerte din Bucuresti unde se permit manifestari precum stagedive, crowd surfing s.a.m.d. In acelasi timp asiguram ca locatia va avea parte de un sistem de ventilatie ce va functiona inca de la primele ore pentru a asigura o temperatura placuta in sala.

Trupele de deschidere vor fi anuntate in cel mai scurt timp.

Parkway Drive se vor afla intr-un nou turneu european ce va fi include de aceasta data si Romania. Grupul isi promoveaza cel mai nou album intitulat Deep Blue. Materialul a debutat pe locul 2 in topul ARIA si locul 39 in Billboard 200. Deep Blue a castigat premiul ARIA pentru Best Hard Rock/Heavy Metal Album.

Este pentru prima data cand un nume cu o importanta atat de mare pentru scena metalcore viziteaza Romania.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook