Parkway Drive lanseaza albumul Deep Blue in iunie (Video)

de Astaroth Priestess

Parkway Drive lanseaza albumul Deep Blue in iunie (Video)

Formatia Parkway Drive va lansa pe data de 29 iunie cel de-al treilea album full-lenght din cariera, intitulat "Deep Blue", sub egida Epitaph Records.

Un trailer al albumului este disponibil mai jos.

"Deep Blue" a fost inregistrat si mixat in Los Angeles de catre Joe Baressi, cunoscut pentru colaborarile sale din trecut cu nume grele din industria muzicii, printre care ii amintim pe Queens Of The Stone Age, Bad Religion si Tool. De partea de masterizare se va ocupa Brian Gardner.

Despre acest album, solistul Winston McCall a declarat: "In principiu este vorba despre cautarea adevarului intr-o lume ce pare privata de asta."

"Povestea este spusa prin ochii unui om care se trezeste si realizeaza ca viata lui este o minciuna si nimic din ceea ce crede nu este real. Asa ca incearca sa caute adevarul in el insusi iar calatoria sa il poarta pana la fundul oceanului si inapoi."

"Cu siguranta este discul Parkway Drive de care sunt cel mai mandru."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook