Primele 250 de bilete pentru Parkway Drive au fost epuizate

de Buvnitz

Primele 250 de bilete pentru Parkway Drive au fost epuizate


Primele 250 de bilete pentru concertul Parkway Drive la Bucuresti sunt in acest moment epuziate!

Actualmente exista inca 250 de bilete disponibile la pretul de 35 Ron. Avand in vedere ca o mare parte din rezervari au fost facute de cei din provincie, ii sfatuim pe fanii din Capitala sa rezerve bilete cat timp acestea sunt inca disponibile. Numarul lor nu va fi suplimentat si nu se vor face exceptii la intrarea in club!

Rezervari se pot face la adresa rezervarifabrica@yahoo.com cu subiectul 'Rezervari Parkway Drive'. Se pot face mai multe rezervari pe acelasi nume.

Pe aceeasi adresa se pot face rezervari si pentru concertul Malevolent Creation din data de 30 iunie ce va avea loc in acelasi club Fabrica.

Protest Urban este prima trupa invitata in cadrul concertului Parkway Drive. Acesta va fi un concert exclusiv de reuniune, mai multe detalii fiind disponibile in cel mai scurt timp.

Peste 100.000 de albume vandute pe plan mondial, premiul ARIA pentru Best Hard Rock/Heavy Metal Album, turnee internationale cu Hatebreed, In Flames, Chimaira, Shadows Fall, As I Lay Dying, Bleeding Through, Alexisonfire, participarea la Download Festival si Sonisphere, acestea sunt doar cateva din reusitele de pana acum ale grupului Parkway Drive.

Parkway Drive provin din Australia iar actualmente este considerata drept una din cele mai importante formatii de metalcore din lume. Grupul are la active trei albume, un DVD, 3 EP-uri si doua material split.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook