Concert caritabil Partizan in Mojo Club

de George Lazar

Concert caritabil Partizan in Mojo Club


Trupa Partizan organizeaza o seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei.


Trupa Partizan te invita la un concert caritabil, in Mojo Club, joi, 15 decembrie 2011, incepand cu ora 21.00, in beneficiul pacientilor copii si adulti cu boli terminale ingrijiti gratuit de fundatia Hospice Casa Sperantei.

Taxa de intrare, 20 de lei sau 15 lei pentru studenti, va fi considerata donatie pentru constructia noului Centru de Ingrijiri Paliative al Hospice Casa Sperantei in Bucuresti.

“Toti suntem egali si avem drepturi egale. Este uman sa aratam grija pentru cei din jurul nostru. E un sentiment nobil sa aratam ca ne pasa! Exista oameni in suferinta. Este natura noastra umana sa aratam ca departe de situatia materiala exista Demnitate! Va invitam ca impreuna sa aratam ca suntem activi si facem un gest uman ajutand pe cei ce se afla in suferinta, sa aratam ca suntem constienti si intindem o mana de ajutor!” – Suedezu (Partizan)

Hospice Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura ingrijire paliativa. Ingrijirea paliativa are ca scop alinarea durerii si controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenta sociala precum si consiliere psihologica si religioasa. Hospice asigura gratuit, de 19 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.


Prin anul 2001, stand de vorba, intr-o noapte, Suedezu cu Artan , in timp ce ascultau un post de radio pirat de manele, s-au gandit ei ca fetele lor sunt model si ca le-ar placea sa fie … scafandri Mai mult, aveau destul, dar si-au dorit sa le dea Dumnezeu si mai mult. Si s-au mai gandit cam ce perfect ar fi sa cante ei despre toate astea… Asa s-a nascut ceea ce azi se numeste PARTIZAN!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook