Partizan a oferit un regal de muzica rock in Garajul Europa FM

de Chaos Lore

Partizan a oferit un regal de muzica rock in Garajul Europa FM


Ieri seara, scena Garajului Europa FM a fost luata cu asalt la propriu de membrii trupei Partizan. Artan, Suedezu, Andrei si Radu au sustinut un concert de-a dreptul nebun.

Timp de o ora baietii au oferit celor prezenti in Garaj si celor care au urmarit show-ul la radio sau la TV, pe Music Channel, un spectacol de exceptie, in care muzica alternative-rock a fost la cote maxime.

Concertul a inceput cu piesa “Becule”, scrisa de Artan si Razvan Moldovan (Suedezu) inca de pe vremea cand formau trupa “Timpuri Noi” si a continuat in forta cu “Albele furtuni”, “Perfect”, “Deplasarea obiectelor”, “N-avem probleme cu formatia”, “Android Leontin”, “Fata mea”,Papusea masculina” si “Banii”.

Desi fac parte din echipa veteranilor in muzica romaneasca, Artan si Suedezu s-au miscat exemplar pe scena garajului, reusind sa degaje o energie impresionanta prin gesturile si jocul scenic.

“Desi suntem batrani, faptul ca ne aflam pe scena Garajului arata ca suntem inca la moda.”, i-a spus Artan lui George Zafiu.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook