Partizan lanseaza videoclipul Albele Furtuni

de Chaos Lore

Partizan lanseaza videoclipul Albele Furtuni


Trupa Partizan lanseaza oficial videoclipul “Albele furtuni”, regizat de Gigi Rasovsky. Dupa 25 de ani de la lansarea piesei “Albele furtuni”, cei 4 Partizani s-au gandit ca este timpul si pentru realizarea unui videoclip.

Albele furtuni” este una din piesele compuse de Razvan Moldovan (Suedezu) care este cantata, mereu, in concerte. Videoclipul, terminat de curand, a fost realizat de Gigi Rasovsky.

“Pana anul acesta, nu o mai cantasem din 1989. De atunci, au trecut niste ani. Peste ani si ceva schimbari. Atunci, piesei ii ziceam Albele furtuni. Acum, ii zicem tot … Albele furtuni”, spun baietii.Cine este Partizan?

Adrian Plesca - Artan- voce
Razvan Moldovan – Suedezu - chitara, groove box, voce
Robin Proca - bas
Radu Moldovan – tobe

Trupa s-a nascut pentru prima data in anul 2002. In 2005, a luat o pauza. Dupa alti 5 ani, fondatorii, Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan), prieteni de-o viata, au pus din nou pe picioare proiectul Partizan. Artan tocmai plecase din Timpuri noi, Suedezu tocmai se intorsese in tara.

Redebutul a avut loc la Festivalul Peninsula (Targu-Mures). Au urmat apoi circa 30 concerte in aproape toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook