Campanie electorala respinsa la un concert ROCK

de Buvnitz

Campanie electorala respinsa la un concert ROCK

Organizatorul concertului PAUL DI'ANNO la Bucuresti a primit o oferta 'indrazneata' din partea a doua partide politice, deloc iubitoare de rock ci doar interesate de a-si extinde campania politica in randul acestui segment de public.

Asadar, citam de pe Krudd.ro:

Sunt buimac. Stiu ca suna SF, dar azi am fost contactat de niste reprezentanti a doua organizatii de tineret, de la doua partide politice. La un interval de vreo 5 minute unul de celalalt. Am crezut ca s-au vorbit intre ei, desi varianta pica, pentru ca sunt “dusmani”. Agentii de partid nu mi-au propus sa le fiu presedinte pana la moarte, ci sa ne “combinam” la concertul PAUL DI ANNO.

Va dati seama ca nu sunt imbecil si, bineinteles, am refuzat. Si nici nu sunt bou ca spun despre ce partide este vorba, nu pentru ca sunt eu smecher si nu vreau sa le fac reclama, ci pentru ca nu am de ce sa implic un eveniment rock [facut de mine] in zeama campaniei elctorale.

Sa nu credeti ca in situatii din astea s-au oferit sa sponsorizeze evenimentul. Au vrut sa testeze terenul in ideea de a imparti flyere si alte obiecte promotionale cu candidatii lor. M-au prins intr-o zi buna si nu le-am dat cu praf de momo. Am fost civilizat. M-a surprins faptul ca unul dintre ei nu intelegea ca eu, elegant, incercam sa-i explic ca rock-ul in general nu se prea pupa cu politica. Ca nu au ce cauta acolo, decat in calitate de platitori de bilet si fara fluturasi sau alte bazaconii.

Sa moara calu’, dar nu stiu ce-a fost in capul lor. Cum sa-ti treaca prin cap sa vii si sa faci propaganda politica la un concert metal? Ca sa aiba candidatul tau parte de uraturi cat pentru un TIR frigorific? Iar in concert sunt doua trupe straine, care n-au nicio treaba cu politica romaneasca. Ce ar fi zis artistii straini cand vedeau niste trepadusi de partid venind “cu treaba” la concert? Si se vorbeste ca partidele politice platesc bani grei pentru consultanti straini, experti in strategii. Asa i-o fi invatat aia? Din partea mea, sa imparta dude cu candidatii lor unde vor ei, pe strada, la dracu’, la lacu’, ca nu-i treaba mea. Dar, ma repet, unde le-o fi fost capul?

Si eu am anumite simpatii politice, dar astea mi le manifest in cabina de vot. La concertul PAUL DI ANNO vreau sa-i vad doar pe cei care iubesc metalul si trecutul IRON MAIDEN. Asa ca, pe 19 noiembrie, va astept in cabina de vot de la The Silver Church Club.

Biletele pentru concertul PAUL DI'ANNO din Bucuresti, din data de 19 noiembrie, in The Silver Church Club, ora 20:00, sunt in numar limitat – 300. Pana pe data de 16 octombrie, biletele sunt la pretul promotional de 40 LEI.


Biletele sunt disponibile prin Eventim, in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, Librariile Carturesti si online la www.eventim.ro.

Iata perioadele si categoriile de preturi:

16 septembrie – 16 octombrie – 40 LEI
17 octombrie – 17 noiembrie – 50 LEI
18 noiembrie – 19 noiembrie – 55 LEIDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook