Castigatorii concursului Paul Gilbert

de Morrison

Castigatorii concursului Paul Gilbert
CATALIN SIMA si MATEI TIBACU BLENDEA sunt castigatorii concursului Paul Gilbert.

Cei doi castigatori isi pot ridica invitatiile de la intrarea Becker Brau Live Music Club, in ziua concertului.

Felicitari!

Becker Brau Live Music Club va invita in data de 17 octombrie la un concert extraordinar sustinut de faimosul chitarist Paul Gilbert (ex-Racer X si Mr. Big), aflat in premiera absoluta in Romania.

Muzica lui Paul Gilbert este un fusion in care se regasesc stiluri variate, de la pop, rock, metal, blues, jazz, funk, pana la influente din muzica clasica. Artistul are un stil unic si o executie impecabila, fiind considerat de catre Guitar World Magazine si Guitar One Magazine drept unul dintre cei mai rapizi si tehnici chitaristi din lume.

Construit din pasiune pentru chitari, Becker Brau Live Music Club este cea mai potrivita locatie pentru a gazdui concertul unui chitarist de talia lui Gilbert.

Concertul extraordinar Paul Gilbert va incepe la ora 20.00. In deschiderea evenimentului vor urca pe scena trupa romaneasca pop-rock Asha, alaturi de invitatul special Christian Becker.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: