Afla care sunt cei mai bogati solisti rock din lume

de Buvnitz

Afla care sunt cei mai bogati solisti rock din lume


Concertul gratis pe care Sir Paul McCartney l-a sustinut in cadrul Jocurilor Olimpice nu i-a golit deloc buzunarele daca e sa ne uitam la un clasament al celor mai bogati solisti din lume.

Celebrity Net Worth estimeaza averea lui McCartney undeva la 800 de milioane de dolari, o mare parte dobandita din drepturile de publishing.

Cirfra este bazata pe 'toate informatiile publice inclusiv salarii, divorturi, inregistrari, roialitati sau endorsements. Suma finala are la baza o formula matematica ce include costurile venite din taxe, management, fee-uri booking sau lifestyle.'

La o distanta 'mica' il gasim pe Bono a carui avere este estimata 'doar' la 600 de milioane. Se pare ca solistul U2 a devenit milionar dupa cumpararea actiunilor Facebook.

Mick Jagger intra in clasament cu 305 milioane de dolari in timp ce Sting a adunat o suma 'modesta' de 290 milioane de dolari.

Top-ul il puteti gasi mai jos:

1. Paul McCartney: $800
2. Bono: $600
3. Jimmy Buffett: $400
4. Elton John: $320
5. Mick Jagger: $305
6. Sting: $290
7. Phil Collins: $250
8. Dave Matthews: $250
9. Prince: $250
10. Dave Grohl: $225Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook