Paul Weller: Retelele de socializare sunt o porcarie

de Astaroth Priestess

Paul Weller: Retelele de socializare sunt o porcarie

Paul Weller a declarat de curand ca este de parere ca retelele de socializare "sunt o porcarie" si nu s-a sfiit sa critice persoanele care isi petrec dupa-amiezile pe Facebok sau MySpace.

Artistul le-a spus celor de la Independent ca in ciuda faptului ca foloseste tehnologie moderna pentru a-si inregistra piesele, retelele de tipul Facebook sau MySpace "sunt o porcarie".

Weller explica: "De ce sa nu te duci in pub? Un tip a venit odata la mine la un concert si m-a intrebat daca am MySpace. I-am zis 'Asta este spatiul meu [my space] iar tu il invadezi'."

In alta ordine de idei, Paul Weller a declarat anul trecut pentru NME ca este de parere ca destramarea formatiei Oasis a fost o decizie benefica si ar fi incantat sa mai lucreze cu Noel si Liam Gallagher.

Artistul a declarat ca i-a placut in mod egal pe frati Gallagher si ca nu a trecut de partea unuia dintre ei din cauza destramarii formatiei Oasis.

"Din punct de vedere creativ, cred ca despartirea Oasis va fi un lucru pozitiv", a declarat Weller. "Vor veni lucruri marete din partea amandurora in viitor. Cu siguranta as fi de acord sa colaborez cu Liam si cu Noel. Ii iubesc pe amandoi in mod egal si cred ca sunt amandoi foarte talentati in felul lor."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: