Peninsula 2012: platesti jumatate, te distrezi la maxim!

de Chaos Lore

Peninsula 2012: platesti jumatate, te distrezi la maxim!


Editia cu numarul zece a celui mai mare festival din Romania isi va primi fanii intre 23 si 26 august, la Targu Mures, in locatia binecunoscuta de pe malul Muresului, insa cu o surpriza de proportii: Peninsula sarbatoreste schimbarea de prefix cu bilete la jumatate de pret!

Pentru a petrece patru zile de neuitat alaturi de formatiile preferate si cei mai renumiti DJ-ii din lume peninsularii vor plati doar 100 de lei, iar pentru un bilet de o zi, doar 40 de lei. Vanzarea biletelor incepe pe 15 mai in reteaua Eventim, respectiv pe site-ul www.eventim.ro . Oferta este valabila pana pe 1 august, cand pretul abonamentelor devine 140 de lei, iar cel al biletului de o zi, 60 de lei – aceste preturi vor fi valabile si in timpul desfasurarii festivalului.

„Ne-am dori sa sarbatorim cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alaturi la petreceri si la editiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis sa fixam preturi accesibile pentru toate buzunarele: nu vrem ca eventuale greutati financiare sa impiedice peninsularii sa ne fie alaturi la aceasta editie speciala. Fanilor nostri le transmitem ca vor putea revedea pe scena Peninsula anul acesta staruri de la editiile trecute care au facut sa rasune Valea Muresului de buna voie si distractie!” a declarat Bodor Laszlo, directorul Festivalului Peninsula.

„Reducerea pretului la bilete nu inseamna, sub nicio forma, o scadere a calitatii evenimentului. Si anul acesta vom avea invitati de renume international, dar si artisti de valoare din Romania si Ungaria, alaturi de o serie de programe non-muzicale” – a mai adaugat directorul evenimentului.

Printre starurile care se intorc la Peninsula se numara si Andre Tanneberger, aka ATB, din Germania, cunoscut drept unul din gigantii genului trance. ATB a fost responsabil, in trecut, de doua petreceri neincapatoare in Arena Peninsulei. Setul germanului Josh Gallahan va intari oferta excelenta de muzica electronica din acest an.

Si francezii Babylon Circus se intorc sa cante pentru fanii celui mai mare festival din Romania, colectivul de reggae-ska format din zece persoane sustinand unul din concertele de top ale editiei din 2010.

Din Germania mai soseste la Peninsula selectionata internationala immigrantski raggamuffin, Rotfront. Trupa, formata din imigranti si inspirata din viata lor a ales sa savureze armonia convietuirii dintre etnii, devenind, in scurt timp de la infiintare, sufletul petrecerilor din cluburile berlineze, datorita muzicii live energizante pe care o produc.

O trupa cult a underground-ului international va fi invitata Peninsula anul acesta. Este vorba de New Model Army. Britanicii se numara, inca din 1980, printre cele mai interesante formatii, deoarece, desi se incadreaza uneori la punk modern, de multe ori, piesele lor surclaseaza vreun stil anume.

Cele mai proaspete informatii despre cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula le puteti gasi si anul acesta pe pagina oficiala www.peninsula.ro, precum si pe pagina de Facebook a evenimentului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook