Saptamana 5 a concursului Peninsula si castigatorul concursului trecut

de Chaos Lore

Saptamana 5 a concursului Peninsula si castigatorul concursului trecut


METALHEAD si ROCKON ofera un abonament la editia din acest an a festivalului Tuborg Green Fest Peninsula. Vom oferi pana in festival un abonament pe saptamana.

Interesante raspunsurile voastre, am selectat ceva raspunsuri faine! Din pacate a trebuit sa alegem dintre ele unul cu ochii inchisi. Asa ca "alesul" este:

HorroQ

Felicitari! Verifica-ti mesageria pe METALHEAD pentru a afla cum intri in posesia premiului si pentru a ne da numele tau real.

Pentru a participa la concursul din aceasta saptamana, scrie intr-un comentariu mai jos care dintre cele 4 zile de Peninsula 2011 ti se pare ca are cel mai bine nimerit line-up si argumenteaza, apoi noi vom trage la sorti dintre raspunsurile pe care le consideram mai interesante.

Castigatorul va fi anuntat pe 9 august. Succes!

Trupele care vor concerta la Tuborg Green Fest Peninsula sunt:

25 august: Guano Apes, K's Choice, Zdob si Zdub, R.O.A., Stereo Palma
26 august: Kasabian, Markus Schulz, Andy C, Reality Engine, Grimus, Les Elephants Bizarres, The MOOoD, Tunderground
27 august: Nick Warren, Subscribe, Suie Paparude, Luna Amara
28 august: Within Temptation, Hammerfall, Gentleman, Tiga, Borgore, Toulouse Lautrec

Tuborg Green Fest Peninsula va avea loc si anul acesta pe malul Muresului, in Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend in ultimul sfarsit de saptamana al lunii august, intre 25 si 28 august. Timp de 4 zile, Ardealul va rezona in vibratiile celor mai bune concerte ale anului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook