Concurs: Castiga 2 abonamente la Coke Live Peninsula sa-i vezi pe Nine Inch Nails si Prodigy

de Morrison

Concurs: Castiga 2 abonamente la Coke Live Peninsula sa-i vezi pe Nine Inch Nails si Prodigy

METALHEAD si Coke Live Peninsula te invita la un nou concurs cu 2 abonamente pe toate zilele la Coke Live Peninsula 2009, adica la Festivalul Peninsula ce va avea loc in perioada 23-26 iulie pe malul raului Mures, langa Complexul de agrement Weekend din Targu Mures.

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la concurs?


Pentru a te inscrie la concurs trebuie in primul rand sa ai cont pe METALHEAD si sa fi inscris in fanclubul Nine Inch Nails

Dupa ce ti-ai facut cont si te-ai inscris in fanclubul Nine Inch Nails deschide un TOPIC de discutii in Fanclub si urca 2 poze ! Ce vrei tu dar, evident, legat de trupa !

Apoi trimite un e-mail la contact@metalhead.ro cu :

- Userul tau de pe METALHEAD

- Link-ul catre topicul de discutii deschis de tine !

- Nu uita sa incluzi numele complet, orasul unde locuiesti, seria si numarul cartii de si un numar de telefon la care sa te contactam in caz ca vei castiga la tragerea la sorti a celor 2 abonamente!

- Subiectul mailului te rugam sa fie "Concurs Coke Live Peninsula - METALHEAD".

Concursul este activ pana pe 20 iulieinclusiv ! Invitatiile se vor ridica pe baza cartii de identitate de la intrare.

Iti dorim multa bafta si nu uita ca Bilete si Abonamente la Coke Live Peninsula 2009 gasesti pe zona speciala de bilete pe METALHEAD Shop aici:

Bilete la Peninsula Festival - OnlineDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook