Program provizoriu si noi confirmari la Peninsula 2009

de cristina_n

Program provizoriu si noi confirmari la Peninsula 2009

CokeLive Peninsula 2009 (Felsziget) va reuni 18 formatii si DJ-i internationali, 18 formatii din Romania - la care se adauga 6 DJ-i autohtoni, 8 formatii si 8 Dj-i din Ungaria. Printre cei mai asteptati artisti se numara Nine Inch Nails (25 iulie) si The Prodigy (26 iulie).

Concertele vor incepe in ziua 0 - 23 iulie, in cele trei locatii, Terasa Coca-Cola, Freedom Arena si Ursus Party Tent. Pe Terasa Coke vor concerta formatiile Luna Amara, Tunderground si Tabasco.

In spatiul Freedom Arena va mixa cel mai in voga duo britanic de drum and bass - Chase&Status si MC Rage. Din ziua 1, 24 iulie, marile concerte vor avea loc pe Coca-Cola Main Stage.

Anul acesta sunt asteptati peste 60.000 de vizitatori, care vor avea la dispozite 3.000 de locuri pentru instalarea corturilor, 180 de toalete ecologice si 78 de dusuri. Totodata, posesorii de abonament la CokeLive Peninsula vor avea acces gratuit si la strandul alaturat din Complexul Weekend.

Biletele pentru festivalul CokeLive Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua internationala Eventim.ro si in reteaua magazinelor Germanos. Costul abonamentelor ce asigura accesul la festival intre 23 iulie si 26 iulie, cumparate in avans, este 199 RON, iar costul unui bilet valabil o singura zi este de 80 RON.

Comanda Bilete - Click Aici


Biletele achizitionate la intrare, in timpul festivalului, vor costa 240 RON (abonament), respectiv 100 RON (acces o singura zi). Pretul biletului pentru ziua 0 este de 40 RON, iar posesorii de abonamente vor avea acces gratuit.

Program CokeLive Peninsula 2009 (Felsziget) cu artistii confirmati pana in prezent:

Coca-Cola Main Stage

24 iulie: Tiesto (NL), Observer (A), Neo (HU), Vama
25 iulie: Nine Inch Nails (USA), Primal Scream (Scotia), Kispal es a Borz (HU) + o surpriza
26 iulie: the Prodigy (UK), Freestylers (UK), Tankcsapda (HU), Vita de Vie

Terasa Coke

23 iulie: Luna Amara, Tunderground, Tabasco
24 iulie: Layo&Bushwacka! (UK), Deladap! (FR), Sarmalele Reci, Pavel Stratan (MLD), Kaukazus (HU)
25 iulie: Richard Dorfmeister (A), Parov Stelar (A), Omul cu Sobolani, Kistehen Tanczenekar (HU), KUMM
26 iulie: Goldie (UK), Peterfy Bori & Love Band (HU), Haydamaky (UKR), Timpuri Noi, Svjata Vatra (EST)

Freedom Arena

23 iulie: Chase&Status and MC Rage (UK)
24 iulie: Hyperspace Night feat. Chris Liebing (GER),
Programul zilei de 26 iluie, precum si lista artistilor din Romania si Ungaria care vor avea concert pe aceasta scena va fi anuntata in curand

Ursus Party Tent

Programul acestei locatii va fi anuntat in curand.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook