A patra zi de Peninsula cu KORN : Poze si vorbe la cald

de Buvnitz

A patra zi de Peninsula cu KORN : Poze si vorbe la cald

Ziua 4 a Festivalului Peninsula ne-a oferit un headliner de exceptie alaturi de cateva trupe de deschidere alese pe spranceana.

Pe Subscribe din pacate nu i-am prins pentru ca oboseala dupa 3 zile de festival facandu-se simtita, am ajuns la Peninsula dupa ora 19:00. In timp ce asteptam un interviu cu Korn am topait alaturi de inca 5-6000 de inimosi pe Zdob si Zdub. Playlistul moldovenilor a inclus hituri si doar hituri, mai noi si mai vechi, asa ca am ascultat cu placere chiar o "Draga Otee" si un "Zdubii Bateti Tare" de pe vremurile de glorie pe la focul de tabara prinmVama pe la Ovidiu. Zdob si Zdub si-au facut treaba cum stiu ei mai bine si au lasat locul pe scena maghiarilor de la Tankcsapda.

I-am tot vazut pe la editiile precedente ale festivalului asa ca stiam ca urma sa ma astept la o inghesuiala de zile mari in fata scenei dar si la un show foarte bun de metal adevarat. Maghiarii se numara printre cele mai indragite trupe ale vecinilor de Dunare asa ca peste 10 mii de oameni au dat din plete pe muzica lor.

O galerie foto cu trupele participante in a patra zi a festivalului Peninsula poate fi gasita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze Peninsula 2010: A patra zi

Foto Credits: Zaza

Poze Poze Peninsula 2010: A patra zi - Peninsula 2010: A patra zi

Seara a culminat cu headlinerii festivalului - americanii de la KORN - ajunsi cu o intarziere de aproape 6 ore in Targu-Mures. Ultimul show al turneului a fost unuil de succes sustinut in fata a peste 20.000 de rockeri de toate varstele si orientarile muzicale. Desi Jonathan Davis nu a comunicat aproape deloc cu publicul si trupa a urcat cu 15 minute intarziere pe scena, asta nu i-a oprit nici pe trupeti nici pe cei prezenti sa faca de ambele parti ale gardului un show memorabil.

Trupa a trecut in revista mai toate hiturile din 1994 pana astazi asa ca indiferent de perioada in care i-ai iubit era imposibil sa nu-ti vina sa-ti vanturi pletele si pumnii prin aer la Peninsula. Preferatele mele au fost ca deobicei Blind, Falling Away From Me, Did My Time, Freak On A Leash si Somebody Someone.

Peninsula 2010 a fost, ca de obicei, un succes si sincer abia astept editia urmatoare. Peste 60.000 de persoane au ascultat peste 70 de trupe in cele 4 zile de Peninsula. Daca nu ati fost pana acum la Targu Mures, veniti ca se merita ! Organizare ca la carte, sunet perfect pe toate cele 4 scene, mancare multa, ieftina si buna, oameni inimosi si un oras minunat de vizitat. Daca veniti o data va garantez ca veti veni apoi aproape in fiecare an.

MorrisonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook