A treia zi de Peninsula cu Europe : Poze si vorbe la cald

de Buvnitz

A treia zi de Peninsula cu Europe : Poze si vorbe la cald

Ziua 3 de Peninsula a debutat cu un public mult mai numeros inca de la primele trupe ale zilei culminand cu peste 25 de mii de persoane in timpul showurilor Omega si Tricky.

Phoenix a fost primul nume important al serii de sambata. Trupa s-a prezentat cu un playlist clasic pentru festivaluri, playlist care continea toate piesele care i-au facut celebri de-a lungul anilor, dar cu un Nicu Covaci retras la o chitara acustica si cu un alt frontman care sa duca greul.

Nu va speriati, trupa a sunat foarte bine si a ridicat peste 10 mii de maini in er. Nicu Covaci si-a adus tributul pe In Umbra Marelui Urs unde a cantat aproape cu lacrimi in ochi alaturi de fani.

Europe au urcat imediat dupa Phoenix pe scena mare si ne-au oferit un show hard rock ca la carte. Playlistul ales pe spranceana si aplauzele publicului le-au oferit ocazia sa faca un show scenic de invidiat adica foarte energic si presarat cu interludii inspirate. Mult asteptata piesa The Final Countdown a venit dupa cum era de asteptat la bis si publicul a apreciat-o ca atare.

O galerie foto cu trupele participante in a treia zi a festivalului Peninsula poate fi gasita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze Peninsula 2010: A treia zi

Foto Credits: Zaza

Poze Poze Peninsula 2010: A treia zi - Poze Peninsula 2010: A treia ziTricky au facut-o lata in sensul bun al expresiei. Britanicii au oferit un show complet de altenatice, trip-hop si groove cu o instrumentatie extaordinara: tobe mitraliate, bass profund si distorsuri de chitara puternice. Sincer meritau o scena mai mare pentru ca cei aproape 3 mii de fani abia incapeau in fata scenei Kiss.

Senzatia serii pt publicul maghiar a fost legendara trupa Omega, headlinerii festivalului, evident, dupa Korn. Sa canti asa bine dupa aproape 50 de ani de cariera (la anul se implinesc) mi se pare o adevarata minune. Undeva rockul lor psihedelic ma ducea cu gandul la perioada de experimente a Pink Floyd combinata cu rockul de aur al anilor 60 si 70. Publicul a fost, cum era de asteptat, extraordinar.

Diseara abia astept Korn !!!!

MorrisonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook