Biletele la Peninsula 2010 s-au pus in vanzare

de Buvnitz

Biletele la Peninsula 2010 s-au pus in vanzare

Nu cresc preturile abonamentelor la Festivalul Peninsula! Mai mult, pana pe 20 iunie biletele valabile pentru intreaga perioada a celui mai mare eveniment in aer liber organizat in provincie pot fi achizitionate la pret promotional de 179 de lei.

Dupa data de 20 iunie un abonament la festivalul va avea loc la Targu Mures intre 26 si 29 august va avea pretul de anul trecut, adica doar 199 de lei!

Cumpara Bilete - Click Aici

Biletele pot fi cumparate, la fel ca si la editiile precedente, prin reteaua Eventim. Mai multe informatii despre bilete si festival vor fi postate pe site-ul oficial www.peninsula.ro care va fi lansat in curand, cu un nou design si un continut imbunatatit.

„Am decis ca nu e de ajuns sa infruntam criza economica si sa organizam festivalul, ci e foarte important pentru noi sa avem preturi pe care vizitatorii si le pot permite, avand in vedere ca este vorba de distractia lor favorita pe timp de vara. In plus, pentru a indulci ofeta si mai mult anul acesta avem o zi in plus de concerte si distractie, si anume ziua de joi, 26 august” – considera directorul Festivalului Peninsula, Bodor Laszlo.

Artistii care au confirmat pana acum prezenta la Peninsula 2010:
26 august: Ska-P, Babylon Circus, Sub Focus & MC I.D.
27 august: The Rasmus, Fedde Le Grand
28 august: Europe, Tricky, Hernan Cattaneo, Noisia
29 august: Korn, Above & BeyondDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook