Castiga 4 abonamente la Peninsula 2010 !

de Morrison

Castiga 4 abonamente la Peninsula 2010 !

METALHEAD si Peninsula iti ofera ocazia de a castiga 4 abonamente la festivalul care va avea loc intre 26 si 29 august la Targu-Mures daca AJUTI la promovarea acestui festival !

Avand in vedere ca rockerii sunt harnici iar cei din comunitatea noastra sunt Sisifi, ne-am gandit ca toata harnicia voastra sa v-o oferiti promovarii Festivalului de la Targu-Mures!

Asa ca, pentru a intra in urna care va decide cei 4 norocosi, trebuie sa postati pe SITEUL VOSTRU sau pe BLOGUL VOSTRU (Wordpress, Blogger, Hi5 la About Me, MySpace la About Me) urmatorul cod de promovare:


Dupa ce faceti toate astea, va rugam sa trimiteti un mail la contact@metalhead.ro cu subiectul "Concurs Peninsula - METALHEAD.ro", mail care sa includa link-ul catre blog-ul vostru, numele complet, orasul unde locuiti si un numar de telefon la care sa va contactam daca iesiti castigator la tragerea la sorti !

Fiecare castigatori castiga 1 abonament din cele 6 deci vom avea 4 castigatori care ii vor vedea live pe Korn, Tricky, The Rasmus, Europe, Ska-P, Babylon Circus si multi altii.

Concursul incepe astazi, marti 6 iulie, si tine pana vineri 20 august. Timp e destul ! Castigatorii vor fi anuntati pe site, pe e-mail si telefonic pe 23 august.

Multa bafta si daca introduceti codul respectiv pe blogurile voastre sa stiti ca va arata ca mai jos:


Hai la Peninsula 2010


Echipa METALHEAD si Peninsula 2010Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook