Castigatorii concursului Peninsula pe METALHEAD

de Buvnitz

Castigatorii concursului Peninsula pe METALHEAD

Castigatorii unui abonament la editia din acest an a festivalului Peninsula sunt:

Alexandra Anton
Cuciurean Emanuela Maria
Stoian Alexandru
Dragan Radu Aurel


Acestia isi pot ridica abonamentul direct de la intrarea in incinta festivalului. Va exista o cabina pentru invitatii de unde se pot ridica impreuna cu buletinul.

Peninsula 2010 are loc in perioada 26-29 august in Targu-Mures.

Weekend Main Stage, Ciuc Party Stage, Freedom Music Arena si Terasa Kiss au ajuns deja toate la locatiile destinate lor, iar ridicarea scenelor se va incheia marti – cu exceptia scenei Weekend Main Stage care va fi finalizata miercuri.

Comerciantii de preparate calde si bauturi isi monteaza deja casutele de lemn, artistii au venit si isi construiesc in Zona Artei locatiile unde ii vor astepta pe peninsulari cu pictura pe corp, tatuaje si alte surprize. A fost amplasat deja si Cortul de Filme unde vor rula zilnic trei filme TIFF si mai multe scurtmetraje premiate la Festivalul Alternative.

Deja au fost aduse cele 120 de WC-uri ecologice (4 pentru persoane cu handicap) si 16 lavoare, 16 pisoare si au fost amplasate cele 2 dusuri cu cate 16 compartimente, in zona Camping-ului.

Cumpara Bilete - Click Aici

Capacitatea camping-ului include si circa 200 locuri de parcare, precum si peste 1.500 de locuri de corturi, deoarece suprafata pe care se intinde depaseste 2,5 ha. Totodata, pe teritoriul festivalului, care depaseste 5 ha, vor fi amplasati 100 de saci de gunoi si alte 6 puncte de colectare selectiva a deseurilor.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook