Cat costa cazarea la cort la Peninsula 2010?

de Buvnitz

Cat costa cazarea la cort la Peninsula 2010?

Ca in fiecare an, la Peninsula sunt asteptati sa vina cu cortul sute de iubitori de muzica de calitate. Organizatorii celui mai mare festival de muzica din Romania au stabilit un regulament al campingului pe toata durata manifestarii, anunta Adevarul.

Cel mai important eveniment muzical din Romania, festivalul Peninsula, va debuta in 26 august pe malul Muresului. Anual, sute de peninsulari din toata tara vin la Targu-Mures cu cortul pentru a asista la concertele de gala programate in fiecare zi pe malul Muresului.

Organizatorii au stabilit regulile si tarifele pentru camping in asa fel incat sa asigure o prezenta cat mai mare cu cortul a iubitorilor de muzica la festival. Serviciul de campare este oferit contra cost, iar odata achitat, acesta va fi valabil pe toata durata evenimentului (26-29 august n.r.). Pentru un cort de pana la 3 persoane taxa de campare va fi de 20 de lei, iar pentru un cort cu o capacitate mai mare, taxa de campare pe toata durata Peninsulei va fi de 30 de lei.

Nici rulotistii nu au fost „uitati”. „Si la editia din acest an am amenajat in camping o zona de parcare a rulotelor, pentru cei care doresc sa se foloseasca de acest mijloc de transport pentru a veni la festival. Taxa de parcare a rulotei, pe toata durata festivalului, este de 50 de lei si se achita la intrarea Peninsula, unde se vand biletele”, a declarat Camelia Lepedus-Sisko, director de PR in cadrul festivalului.

In plus, organizatorii vor pune la dispozitia celor interesati, in zona camping-ului, un punct de pastrare a obiectelor de valoare, unde peninsularii isi vor putea incarca si telefoanele mobile. Taxa pentru pastrarea unui obiect timp de o zi va fi de 5 lei, iar pentru incarcarea unui telefon mobil, 3 lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook