Colectare selectiva la Peninsula 2010

de Buvnitz

Colectare selectiva la Peninsula 2010

Festivalul Peninsula a decis si anul acesta sa fie un eveniment care are grija de mediul inconjurator. Din acest motiv, organizatorii festivalului, impreuna cu Eco-Rom Ambalaje si cu ajutorul sponsorilor evenimentului (Coca-Cola, Heineken), ii vor premia si in 2010 pe cei care participa la colectarea selectiva pe teritoriul celui mai mare festival din Romania.

La “Punctul Verde”, paharele de bere si PET-urile pot fi preschimbate in produse Coca-Cola, bere Ciuc, tricouri, frisbee-uri, bratari sau gulyas.

Cumpara Bilete - Click Aici

Nu doar cei care aduc la “Punctul Verde” deseuri de ambalaje vor fi premiati, ci si cei care folosesc punctele de colectare selectiva amplasate pe teritoriul festivalului. Ei vor primi una din cele 2000 de bratari puse la bataie.

Premiile se acorda in limita stocului disponibil. Organizatorii ii indeamna pe toti cei care vin la Festivalul Peninsula sa pastreze teritoriul curat!

Festivalul Peninsula se desfasoara intre 26 si 29 august la Targu Mures, printre cele mai asteptate concerte ale editiei din 2010 fiind Korn – in premiera in Romania – Tricky, Gorillaz Sound System, Phoenix, Omega, Europe, the Rasmus sau Dub FX, la care se adauga DJ-i din toata lumea – Mark Knight (Marea Britanie), Fedde le Grande (Olanda), Hernan Cataneo (Argentina) sau Above and Beyond (Marea Britanie) - care vor mixa intr-o locatie dedicata special muzicii electronice, in Freedom Music Arena.

Biletele pentru Festivalul Peninsula se gasesc in reteaua Eventim, pe site-ul www.eventim.ro, precum si la o serie de locatii alternative mentionate pe site-ul oficial al evenimentului, www.peninsula.ro .Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook