Harta completa pentru Peninsula 2010

de Buvnitz

Harta completa pentru Peninsula 2010

Harta pentru toate zonele incluse in aria de desfasurare a festivalului Peninsula poate fi gasita accesand link-ul de mai jos:

Harta Peninsula 2010

Organizatorii Festivalului Peninsula anunta finalizarea programului de concerte al celei de a VIII-a editii, care va avea loc intre 26 si 29 august la Targu Mures, pe malul Muresului, langa Complexul Weekend.

Astfel, joi, pe Weekend Main Stage, incepand cu ora 23 va avea loc un concert al formatiei Therapy?. Formatia nord-irlandeza este unul din marii supravietuitori ai ultimelor doua decenii. Trio-ul de metal alternativ, cu accente de punk, condus de Andy Cairns, a aparut pe scena in 1993 cu piesa Screamager, care a fost urmata de uriasele succesuri discografice Troublegum si Infernal Love, in decurs de doar doi ani. Melodiile Nowhere si Diane apartin, fara niciun fel de indoiala constelatiei de hituri a anilor ’90. De altfe, in perioada aceea trupa a fost nominalizata la un premiu MTV European Music Awards pentru cel mai bun album.

Cumpara Bilete - Click Aici

Tot in prima zi a festivalului, Chris.SU va face warm-up la Terasa Kiss pentru Sub Focus, si tot el va prelua fraiele petrecerii si dupa setul britanicului. Pentru ziua de vineri, la Terasa Kiss, warmp-ul Nero (UK) va fi un set al lui DJ Mastif (HU). Dupa Nero va urma o petrecere marca Dom&Roland, Klute & Stamina MC.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook