Patru scene muzicale pentru Festivalul Peninsula 2010

de Morrison

Patru scene muzicale pentru Festivalul Peninsula 2010

Conform organizatorilor, cea de-a opta editie a Festivalului Peninsula va avea loc in perioada 26 - 29 august, pe malul Muresului. Cel mai mare eveniment muzical din Transilvania, Festivalul Peninsula, va aduna zeci de mii de turisti din toata Europa la finele lunii augus, anunta Adevarul.ro.

Festivalul Peninsula va fi organizat si in acest an pe malul Muresului, in spatele Complexului Weekend. Singura diferenta fata de editiile precedenta o reprezinta perioada organizarii acestuia (26-29 august n.r.), o luna mai tarziu decat eram obisnuiti. „Pentru editia din luna august vom incerca sa mentinem nivelul de anul trecut, atat in ceea ce priveste diversitatea evenimentelor non-muzicale, cat si intensitatea concertelor, deoarece obiectivul nostru principal este sa oferim tuturor vizitatorilor un festival de calitate”, declara Bodor Laszlo, directorul Festivalului Peninsula.

Organizatorii le-au pregatit celor peste 50.000 de fani ai muzicii prezenti la Festival o surpriza de proportii. In premiera pentru un eveniment muzical organizat in tara noastra, Peninsula 2010 va dispune de patru scene muzicale cu genuri totalmente diferite. „O parte din artistii si DJ-ii contractati pentru editia din acest an ii vom anunta in curand si, credem noi, recitalurile lor vor ridica si mai mult calitatea evenimentului, dar si atractivitatea lui, deoarece se pare ca Festivalul Peninsula a ramas singurul festival clasic de vara din Romania”, a declarat Gerendai Kroly, directorul executiv al Sziget Management. Festivalul Peninsula a atras la editia de anul trecut peste 58.000 de vizitatori, evenimentul avand un buget de 1,2 milioane de euro.

Adevarul.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook