Peninsula 2010 (Felsziget) va avea loc in perioada 26 - 29 august

de Morrison

Peninsula 2010 (Felsziget) va avea loc in perioada 26 - 29 august

Peninsula 2010 (Felsziget) va avea loc in perioada 26 – 29 august pe malul Muresului, langa Complexul Weekend din Tirgu Mures.

Festivalul isi va astepta vizitatorii cu muzica de calitate si o serie foarte variata de evenimente sportive, culturale si artistice, precum si cu formatii de renume mondial si DJ-i de top, potrivit organizatorilor.

"Principala atractie a Festivalului Peninsula este ca prezinta artisti de talie internationala care abordeaza variate genuri muzicale si care sunt capete de afis la marile festivaluri din Europa.

O parte din artistii si DJ-ii contractati pentru editia din acest an ii vom anunta in curand si, credem noi, recitalurile lor vor ridica si mai mult calitatea evenimentului, dar si atractivitatea lui, deoarece, se pare ca Festivalul Peninsula a ramas singurul festival clasic de vara din Romania”, - Gerendai Karoly, directorul executiv al Sziget Management.

Festivalul Peninsula a atras la editia de anul trecut 58.000 de vizitatori, evenimentul avand un buget de 1,2 milioane de euro.

via: Bestmusic.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook