Senzatii tari la Peninsula 2010

de Buvnitz

Senzatii tari la Peninsula 2010

Organizatorii Festivalului Peninsula pun la dispozitia vizitatorilor o serie de posibilitati de testare a adrenalinei, in cadrul programelor sportive care vor avea loc pe toata durata evenimentului, intre 26 si 29 august, la Targu Mures.

Pe langa traditionalul bungee-jumping (saritura cu coarda de la inaltimea de 60-70 m), care constituie an de an o atractie principala pentru toti aventurierii de la Peninsula, anul acesta am plusat cu o premiera si anume catapulta.

Doua persoane care vor sa se catapulteze se urca pe o platforma, unde sunt asigurate cu hamuri, platforma este fixata in carligi de nivelul solului, in timp ce franghiile elastice de care ea atarna sunt extinse pana la 38 m inaltime, de doua brate hidraulice. In momentul in care bratele ating aceasta inaltime, carligele care tin platforma ii dau drumul, iar persoanele sunt catapultate, in sus, la o inaltime de 50-60 m.

Cumpara Bilete - Click Aici

O alta noutate absoluta este lansatorul de mingi de burete. Jocul are doi participanti, care primesc un numar de mingi de burete, lansate de un aparat cu aer comprimat, scopul fiind sa isi nimereasca adversarul. Locul ideal pentru a rezolva un conflict!
Pentru cei care prefera jocul in echipa, vom avea fotbal de masa in marime naturala si daca cineva si-a dorit intotdeauna sa demonstreze ca nu e asa de greu sa calaresti taurul de rodeo al barurilor din filmele americane, la Peninsula va avea sansa.

Bineinteles ca vor avea loc si competitii sportive obisnuite de gen fotbal, baschet, volei, inot, dar si paintball, darts, poker, sah, catarare sau chiar limbo, ca tot suntem la un festival.

Si pentru ca ne dorim ca vizitatorii nostri sa fie si sanatosi si relaxati am introdus in program anul acesta, in premiera, masajul la patru maini.

Festivalul Peninsula se desfasoara intre 26 si 29 august la Targu Mures, printre cele mai asteptate concerte ale editiei din 2010 fiind Korn – in premiera in Romania – Tricky, Gorillaz Sound System, Phoenix, Omega, Europe, the Rasmus sau Dub FX, la care se adauga DJ-i din toata lumea – Mark Knight (Marea Britanie), Fedde le Grande (Olanda), Hernan Cataneo (Argentina) sau Above and Beyond (Marea Britanie) - care vor mixa intr-o locatie dedicata special muzicii electronice, in Freedom Music Arena.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook