Teatru, umor si arta la Peninsula 2010

de Buvnitz

Teatru, umor si arta la Peninsula 2010

Alaturi de cele mai bune filme ale Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) si ale Festivalului de Scurtmetraje Alternative, intre 26 si 29 august la Peninsula vor fi prezente si piese de teatru, Festivalul de Umor port.ro, experiente vizuale unice in Zona Artei si multe alte surprize.

Programul de teatru al Peninsulei din anul acesta va include patru spectacole si o serie de performance-uri. Inca din prima zi oferta se dovedeste a fi una de o inalta calitate, atunci avand loc spectacol actorului Jzsef Kolcsr din Sfantu Gheorghe, dupa romanul De veghe in lanul de secara de J.D. Salinger. Piesa Drum Up din Bucuresti, va avea loc vineri, 27 august, in aer liber, cu implicarea publicului in jocul artistic al trupei cu acelasi nume.

In data de 28 august, sambata, va avea loc tot un spectacol invitat din Bucuresti, si anume Dar cu pianistul cine danseaza?, o piesa de teatru-dans al coregrafei Czari Baczo Tonde.

Duminica, 29 august vine randul uneia dintre cele mai apreciate piese ale Teatrului Maghiar din Cluj, Pietre in Buzunar de Marie Jones, care ii are drept protagonisti pe cunoscutii actori Hathazi Andras – premiu UNITER pentru cea mai buna interpretare in piesa lui Andrei Serban, Unchiu Vania in 2008 – si Biro Jozsef, nominalizat anul acesta la un premiu UNITER pentru cea mai buna interpretare intr-un rol secundar Cebutkin pentru piesa Trei Surori de la Teatru de Nord din Satu Mare.

Cumpara Bilete - Click Aici

La partea vizuala va contribui si trupa Tupeu Crew cu break dance din Brasov, iar un grup de artisti tineri coordonati de regizorul-coregraf Attila Bords se pregateste cu surprize teatrale, incercand sa coloreze atmosfera Peninsulei in cele patru zile.

Tibi Neuronu, Radu Isac si Cristian Dumitru sunt vineri, sambata si duminica la Festivalul de Umor port.ro cu Stand-up Comedy, Made in Romania! Iata cum se descriu baietii:

Tibi - Mostra de misoginism, aprobat tacit de partea feminina – are momente cand se crede Iisus si trasforma banii in vin!
Radu - Moldovean neaos de la mama lui, mama Vasluiului – explica simplu si pe intelesul tuturor cum de Romania a ajuns in halul asta fix din cauza lui Nadia Comaneci

Cristi - fin observator al celor ce-l inconjoara – toaca marunt obiceiurile la romani.

Carevasazica, cei trei va invita la cate o dupa amiaza putin altfel cu mult umor, un spectacol fara inhibitii, fara cenzura, pur si simplu despre viata si in care lucrurile se spun „pe bune”!

Vineri si duminica show-urile incep de la ora 15, iar sambata de la ora 14.

Zona Artei va functiona intre 11 si 22, iar programele de aic includ body painting, air brush tatoo, hannah tatoo, hair styling, pictura pe pahare de sticla, pictura pe fata, caricaturi, portrete rapide.

O sectiune speciala este dedicata tuturor celor care isi deseneaza un tricou, acestora Bumbac100 le va oferi produsul finit in mod gratuit. In plus vom premia cel mai reusit design continand cel putin unul din motivele festival, muzica, funtime cu 3 tricouri la alegere din catalogul de pe site-ul Bumbac100. Desenele vor fi realizate folosindu-se markere de textil si un aerograf performant Iwata puse la dispozitie, si ele tot gratuit, de Bumbac100 tuturor celora care vor veni la stand.

In Zona Artei vor avea loc in toate cele patru zile ale festivalului si jonglerii cu foc, de la ora 22 seara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook