Ultimele pregatiri pentru Peninsula 2010 (foto)

de Buvnitz

Ultimele pregatiri pentru Peninsula 2010 (foto)

Cel mai mare festival din Romania, Peninsula, isi deschide portile peste doar doua zile, motiv pentru care pregatirile sunt in toi atat in ceea ce priveste construirea scenelor, cat si a celorlalte locatii care vor garanta distractia zecilor de mii de vizitatori care ii vor calca pragul, incepand cu miercuri, 25 august, ora 18.

Astfel, Weekend Main Stage, Ciuc Party Stage, Freedom Music Arena si Terasa Kiss au ajuns deja toate la locatiile destinate lor, iar ridicarea scenelor se va incheia marti – cu exceptia scenei Weekend Main Stage care va fi finalizata miercuri.

Comerciantii de preparate calde si bauturi isi monteaza deja casutele de lemn, artistii au venit si isi construiesc in Zona Artei locatiile unde ii vor astepta pe peninsulari cu pictura pe corp, tatuaje si alte surprize. A fost amplasat deja si Cortul de Filme unde vor rula zilnic trei filme TIFF si mai multe scurtmetraje premiate la Festivalul Alternative.

Deja au fost aduse cele 120 de WC-uri ecologice (4 pentru persoane cu handicap) si 16 lavoare, 16 pisoare si au fost amplasate cele 2 dusuri cu cate 16 compartimente, in zona Camping-ului.

Cumpara Bilete - Click Aici

Capacitatea camping-ului include si circa 200 locuri de parcare, precum si peste 1.500 de locuri de corturi, deoarece suprafata pe care se intinde depaseste 2,5 ha. Totodata, pe teritoriul festivalului, care depaseste 5 ha, vor fi amplasati 100 de saci de gunoi si alte 6 puncte de colectare selectiva a deseurilor.

Festivalul Peninsula incepe oficial in data de 26 august si se termina in data de 29 august, insa accesul in interiorul locatiei se va face pe baza de bratara incepand cu ziua de miercuri, 25 august, ora 18. Tot atunci se deschid casieriile de la intrare – o parte din casierii vor avea program non-stop, inclusiv cele de unde mass-media si invitatii isi ridica bratarile.

Organizatorii Festivalului Peninsula atrag atentia tuturor celor care vor sa vina la festival sa isi achizitioneze bilete doar de la comerciantii autorizati!

Festivalul Peninsula se desfasoara intre 26 si 29 august la Targu Mures, printre cele mai asteptate concerte ale editiei din 2010 fiind Korn – in premiera in Romania – Tricky, Gorillaz Sound System, Phoenix, Omega, Europe, the Rasmus sau Dub FX, la care se adauga DJ-i din toata lumea – Mark Knight (Marea Britanie), Fedde le Grande (Olanda), Hernan Cattaneo (Argentina) sau Above and Beyond (Marea Britanie) - care vor mixa intr-o locatie dedicata special muzicii electronice, in Freedom Music Arena.

Poze Peninsula 2010 pictures - Peninsula 2010

Poze Peninsula 2010 pictures - Peninsula 2010

Poze Peninsula 2010 pictures - Peninsula 2010Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook