Concert Persona in Booha Bar din Cluj

de Chaos Lore

Concert Persona in Booha Bar din Cluj


BOOHA BAR & INDEPENDENT MUSIC RESISTANCE prezinta Sambata, 26 MARTIE, de la ora 10 seara, live-actul trupei timisorene Persona.

Evenimentul va fi urmat de un DJ –SET after-party cu: JOY (PERSONA) & REZIDED playing indie/electro/brit-pop.

Se vand bilete in avans la bar pana in preziua concertului la 10 lei. Pret bilet: 15 LEI (in ziua concertului).

PERSONA

Persona a fost formata in 2003 in Timisoara, numele trupei fiind inspirat din filmul omonim a lui Ingmar Bergman.De la infiintare, trupa a concertat in cluburile romanesti si la festivalurile open air din Romania alaturi de trupe ca Robots in Disguise si Trash Fashion (UnderLondon Festival), dEUS si Kultur Shock (Stuffstock) sau The Ting Tings, The Charlatans si Santana (Bestfest). In afara tarii, Persona a cantat in Ungaria in Budapesta si Germania in Braunschweig.

In 2010, Persona lanseaza primul album, Suburbia Afterlife, scos la labelul german EMG Records, album ce primeste critici pozitive din partea presei si este receptionat bine de public. Primul single de pe album, Head On The Door intra in aprilie 2010 in heavy rotation la Radio Guerrilla unde ajunge pe locul 1 in a doua saptamana de difuzare. In ianurie 2011 piesa „Momentary Lack Of Passion” ajunge pe locul 1 si ramane mai mult de o luna in top 3 al radioului.

Persona sunt:

Gabriel Cherlia (Gaben) – vocals & guitars
Corin Maris (Coco) – bass / backing vocals
Cristian Craciun (Joy) – guitars
Horatiu Oana – drums.

www.personamusic.eu | www.myspace.com/personatmDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook