Concert Persona si Toulouse Lautrec in Wings Club

de Chaos Lore

Concert Persona si Toulouse Lautrec in Wings Club


Vineri, 8 aprilie, Wings Club v-a pregatit o seara indie/alternative autentica ce va culmina cu show-ul oferit de Persona si Toulouse Lautrec.

PERSONA

Persona a fost formata in 2003 in Timisoara, numele trupei fiind inspirat din filmul omonim a lui Ingmar Bergman. De la infiintare, trupa a concertat in cluburile romanesti si la festivalurile open air din Romania alaturi de trupe ca Robots in Disguise si Trash Fashion (UnderLondon Festival), dEUS si Kultur Shock (Stufstock) sau The Ting Tings, The Charlatans si Santana (Bestfest). In afara tarii, Persona a cantat in Ungaria (Budapesta) si Germania (Braunschweig).

In 2010, Persona lanseaza primul album, Suburbia Afterlife, scos la labelul german EMG Records, album ce primeste critici pozitive din partea presei si este receptionat bine de public. Primul single de pe album, Head On The Door intra in Aprilie 2010 in heavy rotation la Radio Guerrilla unde ajunge pe locul 1 in a doua saptamana de difuzare.

Persona sunt:

Gabriel Cherlia (Gaben) – vocals & guitars
Corin Maris (Coco) – bass / backing vocals
Cristian Craciun (Joy) – guitars
Horatiu Oana – drums

www.personamusic.eu
www.myspace.com/personatm
www.persona.link.ro

Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec este o trupa tanara, rezidenta in Bucuresti. Formatia a concertat in cadrul festivalurilor Liveland si Top T Festival (Buzau), iar in luna decembrie a deschis concertul aniversar de 10 ani al trupei AB4. Piesele formatiei, “Apartman”, “Wonders”, “Porno” si “Te spun”, au fost bine primite de radiouri si au intrat in powerplayul radiourilor de specialitate. Cel mai recent single Toulouse Lautrec este “Te spun“, beneficiaza de un videoclip lansat la sfarsitul anului trecut si se afla in prezent in topul Radio Guerrilla.

www.toulouselautrec.ro

www.myspace.com/toulouselautrecband

Warm-up and afterparty tunes by DJ Streetlight! Pretul biletului este 20 RON.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: