Phil Collins prefera sa locuiasca singur

de Chaos Lore

Phil Collins prefera sa locuiasca singur

Phil Collins, fostul solist Genesis, refuza sa se mute cu prietena sa actuala, motivand ca ii place prea mult sa locuiasca singur.

Cantaretul de progressive se intalneste actualmente cu prezentatoarea Dana Tyler, insa, dupa trei casatorii esuate, solistul in varsta de 59 de ani prefera sa nu isi mai imparta casa cu nimeni.

"Imi place linistea si pacea. Nu ma intelegeti gresit, ma inteleg extrem de bine cu Dana si ne place mult sa stam impreuna. Insa in aceasta etapa a vietii mele prefer sa locuiesc singur", a declarat artistul intr-un interviu.

"Cred in casatorie, mi-ar placea sa mai fiu casatorit si sa le zic 'buna dimineata' copiilor in fiecare zi, dar nu a fost sa fie. Singura femeie care se afla cu regularitate in casa mea este dadaca baiatului meu. Evident ca uneori ma simt singur, insa nici nu mai locuiesc intr-o casa mare acum", a mai spus Collins.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook