Phil Collins: Reuniunea Led Zeppelin a fost un dezastru (video)

de Alin Pildner

Phil Collins: Reuniunea Led Zeppelin a fost un dezastru (video)Muzicianul Phil Collins sustine ca show-ul sustinut de Jimmy Page, Robert Plant si John Paul Jones in cadrul concertului caritabil "Live Aid", pe 13 iulie 1985, a fost un dezastru.


Phil declara ca a simtit acest lucru din prima clipa in care a inceput sa cante, preluand, alaturi de Tony Thompson, rolul bateristului trupei, fiind vorba despre prima aparitie a englezilor in cei cinci ani scursi de la moartea lui John Bonham.


"Robert Plant era bucuros sa cante cu mine, insa Jimmy Page, cu siguranta, nu... Se simtea ca nu sunt binevenit. Insa, daca as fi plecat pur si simplu, s-ar fi vorbit doar despre cum Phil Collins a lasat balta "Live Aid", asa ca am pe ramas pe scena. Si a fost un dezastru, sincer... Robert nu s-a descurcat deloc cu vocea iar nici Jimmy nu s-a achitat prea bine... N-a fost deloc vina mea ca a iesit prost".

O filmare de la acest eveniment poate fi urmarita in cele ce urmeaza.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook